Skip to content

EESTEC LS

Eestec lc

Soft Skills Academy

Soft Skills Academy predstavlja internacionalni projekat u vidu četvorodnevnog seminara razvoja ličnih i profesionalnih veština, koji se održava u još 19 gradova širom Evrope. Polaznici su studenti fakulteta i viših škola sa teritorije Novog Sada.

KONTEH

Sajam poslovnih mogućnosti i strukčih praksi – KONTEH nudi studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu neposredan kontakt sa kompanijama učesnicama. Na KONTEH-u studentima će biti predstavljena mogućnost zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

EESTech Challenge

EESTech Challenge predstavlja internacionalno takmičenje sa ciljem da poveže ambiciozne studente širom Evrope i omogući im sticanje novih znanja i veština iz oblasti elektrotehnike i računarstva.

EESTech Challenge je koncipiran tako da se najpre održavaju lokalne runde takmičenja u gradovima širom Evrope. Lokalne runde će, pored samog takmičenja, u vidu hakatona, sadržati i edukativni deo gde ćepolaznici imati priliku da steknu malo više teorijskog znanja pre samog takmičenja. Pobednici lokalnih rundi putuju u grad domaćina finalne runde gde će predstavljati svoj univerzitet.

KONGRES (SPRING CONGRESS)

Prolećni kongres je najvažniji događaj Udruženja i ove godine mi imamo tu čast da ga organizujemo. Svake godine blizu 200 studenata sa 55 univerziteta i 28 država okupe se kako bi diskutovali o budućnosti EESTEC-a.

Projekti koje radimo u saradnji sa kompanijama u okviru godišnjih saradnji:

VE:conf

VE:conf je besplatna konferencija koju organizujemo u saradnji sa kompanijom VegaIT sa ciljem da studentima približe šta je to što podrazumeva rad na jednom projektu.

5 dana na Javi

5 dana na Javi predstavlja takmičenje u programiranju 5 dana na Javi koje organizujemo u saradnji sa kompanijom Levi9. Učesnici imaju pet dana vremena da u kućnoj atmosferi, koristeći sva dodatna pomagala, reše postavljeni Java zadatak. Najbolji takmičari će se kvalifikovati za drugi deo takmičenja, koji će se održati u formi hakatona u prostorijama kompanije Levi9.

Code9

Code9 predstavljaju kurseve koji za cilj imaju da studentima pruže priliku da saznaju nešto više o trendovima kod nas i u svetu, kao i da steknu potrebne veštine. Mogućnost pohađanja kursa imaju studenti završnih godina sa Fakulteta tehničkih nauka i Prirodno matematičkog fakulteta. 

Kursevi su besplati i sastoje se od četiri radionice u trajanju od četiri časa koje se održavaju subotama.

Partneri

Eestec lc
Eestec lc
Eestec lc
Eestec lc
Eestec lc
Eestec lc
Eestec lc
Eestec lc
Eestec lc
Eestec lc
Eestec lc

Kontakt Tu smo za sva vaša pitanja

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak

10 – 17h

Kontakt:

informacijezamlade@gmail.com

+381 65 596 3 596

Pišite nam

Leave this field blank