Skip to content

iSerbia

iSerbia
iSerbia je omladinsko udruženje građana, osnovano u decembru 2011. godine, nastalo sa idejom da pomogne pojedincima, ali i celom društvu, u kome je stopa nezaposlenosti velika, a mladi intelektualci napuštaju zemlju, jer ne mogu da pronađu posao, praksu i dodarno usavršavanje.

Na sve te izazove iSerbia odgovara odlučnom akcijom – svojim projektima. U svemu što radimo vodimo se ključnim vrednostima naše organizacije. Zahvaljujući tome i neumornom radu, PC Press je u januaru 2013. godine iSerbia portal uvrstio u 50 najboljih u Srbiji, a među top 5 najboljih u kategoriji „Obrazovanje i nauka“! Pored toga, godine 2015. iSerbia je ušla u polufinale takmičenja za Evropsku omladinsku nagradu (European Youth Award – EYA).

Jedna od važnih ideja, koja je 2017. godine realizovana od strane udruženja iSerbia je Kampster. Kampster je interaktivna onlajn akademija na kojoj sa lakoćom polaznici stiču znanja i razvijaju veštine neophodne za postizanje profesionalnih ciljeva i ostvarenje tržišnih zahteva – i to na najefektivniji način. Misija je unaprediti pristup učenju – svakome i svuda, kao i motivisati polaznike specijalizovanim modelom gejmifikovanog i interaktivnog učenja. Kampster je platforma za učenje. Kampster je zajednica!

Ciljevi udruženja su:

– Podizanje kapaciteta mladih u edukativnom i poslovnom pogledu;

– Podsticanje omladinskog preduzetništva, aktivnizma i inovativnosti;

– Promocija uspešnih mladih ljudi u Srbiji;

– Povezivanje preduzetnika, stručnjaka i institucija u Srbiji sa dijasporom;

– Edukovanje mladih o inovativnim načinima privređivanja, razvijanja biznisa, unapređenja rada u različiitm sektorima i pružanje podsticaja umrežavanju i saradnji;

– Podsticaj unapređenju visokoškolskog obrazovnog sistema u Srbiji.

Realizovani projekti

U našim projektima je do sada na neposredan način učestvovalo nekoliko hiljada mladih ljudi. Naši projekti su:

Portal iSerbia, Srbija na vezi, iAkademija, Studentsko rangiranje fakulteta, Moj prvi sajt, Moja prva aplikacija, Moj prvi biznis, Mreža mladih preduzetnika, Freelance fest, Majstori programiranja i drugi.

Partneri

iSerbia
iSerbia
iSerbia
iSerbia
iSerbia
iSerbia
iSerbia
iSerbia
iSerbia
iSerbia
iSerbia

Kontakt Tu smo za sva vaša pitanja

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak

10 – 17h

Kontakt:

informacijezamlade@gmail.com

+381 65 596 3 596

Pišite nam

Leave this field blank