Skip to content

Moja inovacija

Moja inovacija

“Moja inovacija” je pokret osnovan sa misijom podsticanja mladih da otkriju svoje talente i veštine i učine ih vidljivijim, da iskažu svoju inovativnost, stave je u funkciju ličnog razvoja i iskoriste alate koji su im dostupni.

Pokrećemo projekte sa ciljem da iskustva uspešnih ljudi, filantropa, kompanija sa vizijom i rezultate startap firmi baziranih na inovativnim rešenjima stavimo u funkciju unapređenja njihovog ličnog i profesionalnog razvoja zasnovanog  na inovacijama i znanju.

Konkretnim akcijama i inicijativama obrazovne i državne institucije, kao i poslovnu zajednicu, podstičemo na veću transparentnost i propulzivnost, sve u cilju unapređenja nivoa funkcionalnog obrazovanja.

Kako inovacija i inovativnost danas nisu ekskluzivno vezani samo za svet tehnologije, već su deo svih segmenata života, trudimo se da mlade, bez obzira čime se bave, podstaknemo da se uključe u svet modernih tehnologija i postanu deo globalne zajednice kreativaca i inovatora. Da iskoriste visokotehnološke alate u jačanju svojih profesionalnih, ali i ličnih kapaciteta i pronađu svoj put i mesto u profesionalnoj karijeri na tržištu nove, moderne ekonomije.

Bez obzira gde žive i gde se školuju smatramo da svi mladi u Srbiji u digitalnoj eri, u kojoj se brišu materijalne, socijalne, rodne i prostorne barijere, treba da imaju jednake mogućnosti da iskažu svoje kreativne kapacitete.

Mi detektujemo, ukazujemo, artikulišemo, činimo vidljivim i povezujemo mlade inovatore, kreativce, inicijative, proizvode i ideje sa postojećim izvorima profesionalne pomoći i mogućnostima finansiranja (kompanije, državne institucije, agencije, fondovi, aktuelni projekti). 

Partneri

Moja inovacija
Moja inovacija
Moja inovacija
Moja inovacija
Moja inovacija
Moja inovacija
Moja inovacija
Moja inovacija
Moja inovacija
Moja inovacija
Moja inovacija

Kontakt Tu smo za sva vaša pitanja

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak

10 – 17h

Kontakt:

informacijezamlade@gmail.com

+381 65 596 3 596

Pišite nam

Leave this field blank